Τον λόγο που χώρισε με τη Τζούλια Ρόμπερτς στο παρελθόν, αποκάλυψε ο Μάθιου Πέρι.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα του με το αλκοόλ και τις εξαρτήσεις, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη Χολιγουντιανή σταρ και εξήγησε γιατί οδηγήθηκε στο τέλος.

Όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετώπιζε.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά το επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια», όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός και η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε μια guest εμφάνιση.

«Το να βγαίνω ραντεβού μαζί της παραήταν καλό για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», γράφει ο 53χρονος σήμερα ηθοποιός και αναφέρει παρακάτω πως «ένιωθε ότι είναι πολύ λίγος για εκείνη».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ένιωθε ότι η σταρ του «Pretty Woman» «θα έπεφτε στα μάτια του κόσμου», επειδή έβγαινε μαζί του.

«Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν συνεχώς “σπασμένος”. Αντί λοιπόν, να το αντιμετωπίσω και να μην τη χάσω, χώρισα με την όμορφη, λαμπερή, Τζούλια Ρόμπερτς», εξομολογείται.

Περιέγραψε μάλιστα, την ηθοποιό, όταν της είπε να χωρίσουν. «Δεν θα ξεχάσω αυτό το βλέμμα της σύγχυσης στο πρόσωπό της», λέει.

Πηγή: skai.gr