Το μυστικό της παρασκευής ψωμιού από γενιά σε γενιά

Η διαδικασία παρασκευής ψωμιού είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, με τους αρτοποιούς να ζητούν στήριξη εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους.

Η κάμερα της ΕΡΤ μπήκε σε έναν φούρνο στην Κομοτηνή και μίλησε με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Με αγάπη, μεράκι αλλά και πολύ κόπο ψήνονται τα ψωμιά και μοσχοβολάει ο τόπος. Οι περισσότεροι φούρνοι αποτελούν οικογενειακή υπόθεση από γενιά σε γενιά, μαθαίνοντας την τέχνη, με την αγωνία της επιτυχίας να είναι η ίδια κάθε φορά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

Πηγή: ertnews.gr